Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Ненадлежащее обращение: понятие, проявление, профилактика

Семинар дает углубленный обзор знаний и навыков, учит использовать подходящие методы вмешательства в рамках темы насилия.

Целевая группа:
В качестве дополнительного обучения или повышения квалификации опорных лиц, руководителей деятельности, социальных работников, персонала детских и замещающих домов, родителей, нянь, воспитателей детских садов и их помощников, а также других лиц, которые желают дополнить свои знания и навыки по теме насилия и его профилактики.

Содержание курса:

  • Понятие насилия, его проявления и профилактика.
  • Учебная деятельность происходит в виде активного обучения, короткие части лекции
  • сменяются мозговыми штурмами, групповой работой, обсуждениями конкретных примеров, ролевыми играми.
  • Даёт обзор о возрастных различиях.

Преподаватели:
Julia Kašina
Sotsiaalteaduste magister, on lõpetanud Tallinna Ülikooli magistratuuri sotsiaalpedagoogika ja lastekaitse erialal. Аlates 2007.a. koolitab täiskasvanuid ja noori erinevatel teemadel (HIV, uimastite ja riskikäitumise ennetus, seksuaalkasvatus, eluoskused, organisatsiooni kultuur, strateegiline planeerimine, projektide kirjutamine, organistatsiooni ja meeskonna areng).
Магистр социальных наук, закончила магистратуру Таллиннского Университета по специальности социальный педагог и защита детей. С 2007 года обучает взрослых и молодёжь на разные темы (профилактика ВИЧ, дурманящих веществ, рискованного поведения, половое воспитание, жизненные навыки, организационная культура, стратегическое планирование, написание и ведение проктов, развитие организации и команды).

Lilia Tkatš
Peale Riikliku Leningradi Puškini-nimelise ülikooli lõpetamist 2002.aastal alustasin töötamist koolipsühholoogina erivajadustega õpilastega. Alatest 2005.aastast jätkasin psühholoogi tööd sõltuvus- ning käitumisprobleemidega teismelistega ning nende vanematega. Tegelesin laste sotsiaalrehabilitatsiooniga peaaegu 13.aastat.
Paralleelselt olen leidnud rakendust Tallinna õppenõustamiskeskuses psühholoog-nõustajana. Keskuse raames nõustan õpilasi, lapsevanemaid ning pedagooge laste hariduslike erivajaduste osas. 2018.aastal lõpetasin Tallinna Ülikooli sotsiaalteaduse magistratuuri.
Viimased 4.aastat töötan seksuaalselt väärkoheldud lastega ning nende abistamisega. Oman sotsiaaltöötaja kutset, tase 7 lastekaitse spetsialiseerumisega. Järjepidevat täiendan ennast erinevatel koolitustel. Oma töös lähtun sellest, et kannatlikkus, tolerantsus ja heatahtlikkus aitavad leida lahendusi igas olukorras.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Luwi Koolituskeskus. Koolitame haridustöötajaid, lapsehoidjaid, hooldustöötajaid, tugiisikuid, tegevusjuhendajaid ja kogemusnõustajaid. Pakume esmaabi ja tööohutuse täiend- ja väljaõppekoolitusi. Koolitusi korraldatakse koostöös Koolituskeskusega Reiting. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Ненадлежащее обращение: понятие, проявление, профилактика

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.