Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Abikoka koolitus

Õpi selgeks toiduvalmistamise põhialused, et leida tööd toitlustusettevõttes või kindlusta endale tööturul konkurentsieelis.

Toitlustusettevõtte köögis on abikokk kokale väärtuslik abimees. Abikokast võib aga tulevikus saada hea kokk.

Sihtgrupp:

  • kõik, kes soovivad tööle asuda abikokana ja omandada tööks vajalikud kutseoskused
  • töötavad abikokad, kellel puuduvad tööks vajalikud teadmised ja oskused

Koolituse sisu:

  • Abikokana töötamiseks vajalikud kutseoskused, isikuomadused, hoiakud
  • Toiduhügieen (väljastame eraldi toiduhügieeni tunnistuse, mida vajad töötamiseks toitlustusettevõttes)
  • Töötervishoid ja töökeskkonna ohutus
  • Toiduainete õpetus
  • Toitumise alused
  • Köögitöö vahendid ja seadmed
  • Töökoha korraldus köögis ja puhastustööd
  • Teenindamise alused
  • Toiduvalmistamine (nii teooria kui praktiline õpe köögis)
  • Tutvumispraktika Tartu KHK sööklas või restoranis
  • 3. taseme koka kutsekvalifikatsiooni nõuded, dokumentatsiooni koostamine
  • 3. taseme koka proovieksami läbitegemine
  • Iseseisvad tööd

Koolitajad:
Mariana Maasik
Õppinud Tallinna Pedagoogikaülikoolis kutseõpetajaks ning Tallinna Ülikoolis on omandatud pedagoogika magistrikraad. Täiskasvanute koolitusi on Mariana läbi viinud alates 2005 aastat ja tal on 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Praegu töötab Mariana naiskodukaitse instruktorina, kus üheks tööülesandeks on koolituste planeerimine, läbiviimine ja reflekteerimine. Vabatahtlikuna on ta läbinud välikoka, toitlustuserialajuhi kursuse ja on tegutsev välikokk ning välikoka õpetaja aastast 2008. Tal on 5. taseme koka kutse.

Tiina Saar Kokk ja toidukoolitaja
Tiina on Tartu Rakenduslikus Kolledži toitlustuse valdkonna koolitaja. Tal on 4. taseme koka kutse ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilised ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist. Ta on töötanud restoranides, kohvikutes ja laevaköögis ning on rahvustoitude praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ja peolaudadele toite- vaagnaid. Tiina on omandamas toitumisnõustaja kutset

Jelena Kutšmuk kutseõpetaja, koolitaja
Tartu Kutsehariduskeskuse toitlustuse valdkonna täiskasvanute koolitaja. Ta on lõpetanud Tallinna Kaubandustehnikumi tehnik- tehnoloogina. Ta on töötanud pikki aastaid Tartu Kutsehariduskeskuses kohvikujuhatajana ja praktika juhendajana. Hetkel töötab Jelena Ida- Virumaa Kutsehariduskeskuses kutseõpetajana.

Tiiu Kruusmaa kutseõpetaja, täiskasvanute koolitaja
Tartu Rakendusliku Kolledži pikaajaliste kogemustega kokkade kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja, kellel on 4. taseme koka kutse.

Ülle Kaasik
Pikaajalise kogemuse ja mitmeaastase staažiga toidukäitlejate koolitaja/konsultant. Ta on omandanud Tartu Ülikoolis filoloog-pedagoogi eriala. Ülle on loonud oma koolitusfirma, olles praegu selle tegevjuht kui ka toiduhügieeni lektor. Ta on eelnevalt töötanud koolitusjuhina, õppinud Toiduainete Instituudis, läbinud mitmeid huvitavaid koolitusi nii psühholoogia kui ka majandusvaldkonnas ning õppinud toitumisnõustajaks.

Lisainfo:

  • Tartu Kutsehariduskeskus on Eesti Töötukassa koolituskaardi koostööpartner.
  • Koolituse tasu on võimalik maksta kokkuleppel ka osade kaupa.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Abikoka koolitus