
Gluteeni- ja laktoosivabad kringlid ja pirukad
Kui soovid teha küpsetisi, mis ei sisalda gluteeni ja laktoosi sisaldavaid tooteid siis on see koolitus mõeldud just sulle.
Koolitusel valmistame gluteeni – ja laktoosivabadest koostisosadest mahlaseid soolaseid ja magusaid kringleid ning erinevate täidistega pirukaid, mida degusteerime ja jagame kaasa.
Koolitusel käsitletavad teemad:
- Tooraine valik
- Gluteenivabade jahude kokku segamine
- Taigna valmistamine
- kergitamine
- Erinevate täidiste valmistamine
- Kringli kokku panemine
- küpsetamine
Teeme kringleid ja pirukaid:
singi juustu kringel
- kana ananassi kringel
- suvikõrvitsa juustu kringel
- mooni martsipani kringel streusli puruga
- vaniljekreemi šokolaadi kringel
- õuna kaneeli kringel valge šokolaadiga
- Singipirukad
- suvikõrvitsapirukad
- kanapirukad
Juhendab:
Katrin Riisalu Kringlikojast
Koolitusfirma tutvustus
Seikluskohvik. Pakume sulle mõnusat vaba aja veetmist koos sõpradega või töökaaslastega. Õpi, puhka ja naudi samal ajal. Loen koolitusfirma kohta veel...