Kodukokkajate koolitussari. Grillburgerid ja -vrapid
Kevade saabudes tekib tungiv soov leida üks kuiv muruplats ja otsida välja talveks peitu pandud grillimise varustus. Kütkem grillid kuumaks ja kogegem uusi maitseelamusi!
Tartu Kutsehariduskeskuse „kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Vaid kokaraamatut lugedes kokakunsti ära ei õpi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistrite näpunäited.
Koolitusele ootame Sind, kui soovid õppida valmistama grillburgereid ja -vrappe ning rikastada oma suvist grilltoitude menüüd
Koolituse sisu.
Praktlisel koolitusel õpid:
- valmistama Mehhiko jalapeno burgerit klassikalise veisepihviga
- täidetud pihviga mahlase juustuburgeri valmistamist
- valmistama kanaliha- quacamole burgerit
- valmistama kanavrappi grillitud kanafileega
- teeme sea hakklihast kebabi vrappi eestipärase “remoulade” kastmega
Koolitajad:
Kristi Luht on Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Kamilla Lüdikainen on Tartu Kutsehariduskeskuse pikaajaliste kogemustega lihatehnoloogia kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja ning lihatehnoloogia kompetentsikeskuse tehnoloog. Ta on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogiat ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...