Kodukokkajate koolitussari. Kodune pastategu ja võrratud pastatoidud
Kuidas valmistada kodus ise pastat? Värske pasta tegemine on imelihtne ning enda tehtud pasta on väga maitsev ning tervislik kui on teadmised ja tehnilised võtted selged. Võtame ette rännaku pastaroogade maailma!
„Kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistri näpunäited.
Sihtgrupp.
Koolitusele ootame kõiki hobi- ja kodukokkasid, kes soovivad õppida valmistama ise pastat ja erinevaid tehnoloogiaid, kuidas valmistada oma tehtud pastast nii traditsioonilisi pastaroogasid kui ka õppida juurde uusi maitseid
Koolituse sisu. Praktilisel koolitusel õpime järgmist:
- tutvume pasta ajalooga, sortide-, tooraine kasutamise- ja kättesaadavusega
- õpime selgeks pasta valmistamise tehnoloogiaid ja nippe
- valmistame pastat pastamasinaga ja ilma, siia juurde olulised teadmised, oskused, nipid
- valmistame valminud pastast võrratuid pastaroogasid: pasta carbonara, arrabiata, lasanje, gnocchid, ravioolid, must pasta mereandidega, pastasalat ja magus pasta
Koolitaja:
Tiina Saar Kokk ja toidukoolitaja
Tiina on Tartu Rakenduslikus Kolledži toitlustuse valdkonna koolitaja. Tal on 4. taseme koka kutse ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilised ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist. Ta on töötanud restoranides, kohvikutes ja laevaköögis ning on rahvustoitude praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ja peolaudadele toite ja vaagnaid. Tiina on hobi- ja kodukokkade FB grupi asutaja ja administraator.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...