Kodukokkajate koolitussari. Lihatoite sea sise- ja välisfileest
Kutsume Teid valmistama erinevaid lihatoite sea sise- ja välisfileest.
„Kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistri näpunäited.
Sihtgrupp.
Koolitusele ootame Sind kui soovid osata valmistada maitsvaid lihatoite sea sise- ja välisfileest
Koolituse sisu
Praktilisel koolitusel:
- tutvume toiduainete ja vahenditega, mida vaja läheb
- valmistame Mozzarellaga täidetud sea sisefileepatsi
- valmistame välisfilee nagitsaid dipikastmega
- valmistame täidetud välisfilee taskuid
- teeme sisefileest medaljone avokaado ja toorjuustukreemiga peekonis
Koolitaja:
Kristi Luht
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja.
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia valdkonna kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...