Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Kodukokkajate koolitussari. Lihatoite sea sise- ja välisfileest

Kutsume Teid valmistama erinevaid lihatoite sea sise- ja välisfileest.

„Kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistri näpunäited.

Sihtgrupp.
Koolitusele ootame Sind kui soovid osata valmistada maitsvaid lihatoite sea sise- ja välisfileest

Koolituse sisu
Praktilisel koolitusel:

  • tutvume toiduainete ja vahenditega, mida vaja läheb
  • valmistame Mozzarellaga täidetud sea sisefileepatsi
  • valmistame välisfilee nagitsaid dipikastmega
  • valmistame täidetud välisfilee taskuid
  • teeme sisefileest medaljone avokaado ja toorjuustukreemiga peekonis

Koolitaja:
Kristi Luht
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja.
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia valdkonna kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.

 

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Kodukokkajate koolitussari. Lihatoite sea sise- ja välisfileest

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.