Kodukokkajate koolitussari. Lihtsaid lihatoite
Jagame näpunäiteid maitsva liharoa valmistamiseks ning üllatame uhke lehtainasse mähitud lihapallidest torniga.
Tartu Kutsehariduskeskuse „kodukokkajate” koolitussari sisaldab põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Soovime pakkuda Teile võimalust toredas ja tegusas seltskonnas meistrite kogenud pilgu all koos õppida ja praktiseerida, katsetada ning proovida. Koolituse parima osa moodustab kindlasti valminud toitude degusteerimine.
Koolitus on Sulle:
- kui soovid õppida valmistama lihtsaid ja maitsvaid lihatoite
- kui soovid õppida ja ennast arendada kogenud meistrite käe all
Koolituse sisu
Veebikoolituse abil õpid valmistama:
- mõnusat meekana riisinuudlitega
- imelihtsat peekonipärga
- kevadehõngulisi kurgi- juustu rulle singi ja avokaadoga
- kanapommi
Praktilisel klassikoolitusel õpid valmistama:
- kanahakklihast Kiievi kotletti
- juustukurgi rulle singiga
- türgipärast lambalihast hakk-kebabi
- peekonipõimikut seasisefileest
Koolitaja:
Kristi Luht on Tartu Kutsehariduskeskuse lihatehnoloogia kompetentsikeskuse juhataja ja täiskasvanute koolitaja.
Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...