
Kodukokkajate koolitussari. Pasteedid ja terriinid
Kutsume Teid valmistama pasteete ja terriini, et saaksite mõnel tähtsal pidupäeval lauale panna ühe piduliku hõrgutise või kasutada lihtsalt mõnusaks vahepalaks või hommikusöögiks.
„Kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistri näpunäited.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind kui soovid osata valmistada maitsvaid pasteete ja terriini
Koolituse sisu
Praktilisel koolitusel:
- tutvume toiduainete ja vahenditega, mida vaja läheb
- valmistame juubelipasteeti sibulamoosiga
- teeme kanaterriini pistaatsiapähklitega
- valmistame kanamaksapasteeti musta ploomiga
- pasteetide mekkimiseks küpsetame siia juurde ühe lihtsa pika baguette tüüpi saia
Koolitaja:
Kristi Luht
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja.
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia valdkonna kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...