Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Kodukokkajate koolitussari. Pasteedid ja terriinid

Kutsume Teid valmistama pasteete ja terriini, et saaksite mõnel tähtsal pidupäeval lauale panna ühe piduliku hõrgutise või kasutada lihtsalt mõnusaks vahepalaks või hommikusöögiks.

„Kodukokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise koolitusi. Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud meistri näpunäited.

Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind kui soovid osata valmistada maitsvaid pasteete ja terriini

Koolituse sisu
Praktilisel koolitusel:

  • tutvume toiduainete ja vahenditega, mida vaja läheb
  • valmistame juubelipasteeti sibulamoosiga
  • teeme kanaterriini pistaatsiapähklitega
  • valmistame kanamaksapasteeti musta ploomiga
  • pasteetide mekkimiseks küpsetame siia juurde ühe lihtsa pika baguette tüüpi saia

Koolitaja:
Kristi Luht
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja.
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia valdkonna kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Kodukokkajate koolitussari. Pasteedid ja terriinid

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.