
Kokkajate koolitussari. Hõrgud munatoidud
Muna on väärtuslik toiduaine aga kuidas muuta see lihtne toiduaine tõeliseks maitseelamuseks! Õpime kevadepühadel valmistama nii argiseid lemmikroogasid aga ka teisi põnevaid munatoite.
Meie „kokkajate” koolitussari sisaldab paljusid põnevaid toiduvalmistamise teemasid.
Nüüd on Sul võimalik oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud koolitajate näpunäited.
Sihtgrupp. Koolitusele ootame:
- Kõiki, kellele meeldivad munast tehtud toidud ning soovivad arendada oma oskusi köögis
- Lasteaia- ja koolikokkasid, hommikusöögikokkasid, kes soovivad
põhjalikke teadmisi ja praktilisi oskusi munatoitude valmistamisest
Koolituse sisu. Praktilisel koolitusel:
- Saad ülevaate munade toiteväärtusest ja tervislikkusest ning erinevatest munatüüpidest (kanamunad, pardimunad, hanemunad, vutimunad, jaanalinnumunad)
- Räägime ja arutleme, kuidas teha vahet värskel ja mitte värskel munal, kuidas säilitada mune, kuidas vältida enim tehtavaid
vigu munatoitude valmistamisel
- Õpid keskkonnasõbralikke ja lihtsaid nullkulu lahendusi ning nutikad säästlikke nippe munatoitude valmistamisel
- Valmistame järgmisi munatoite: täidetud munad Norra moodi, tervislik salat praetud vutimuna härjasilmadega ja isetehtud majoneesiga, maailma parim munapuder, klassikaline imeliselt õhuline omlett peekoniga, munad Benedicti moodi, munahüüve Gordon Ramsay meetodil, muna-kartuli tortilla, munamuhvinid, lumepallisupp, Uma Meki munakook
Kaasa palume võtta põll, vahetusjalanõud ja kellel oluline kestlikkuse teema võimalusel toidukarpe.
Koolitaja:
Tiina Saar
kokk ja toidukoolitaja
Tartu Rakenduslikus Kolledži toitlustuse valdkonna koolitaja. Tiinal on 4. taseme koka ning 5. taseme täiskasvanute koolitaja kutse. Lisaks on Tiinal praktilised ja rahvusvahelised kokatöö kogemused Eestist, Hispaaniast, Ungarist ja Itaaliast. Ta on rahvustoidu praktik ja toitlustusteenindaja, kes valmistab a la carte ja buffee toite ning peolaudade toite ja pidulikke suupistevaagnaid, kasutades oskuslikke, jätkusuutlikke “slowfood” ja “0-waste” põhimõtetel tehnikaid.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...