Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Kolm kalatoitu

Kala on mitmekülgne tooraine, mida peaksime rohkem sööma! Need koolituse toidud/retseptid annavad inspiratsiooni, et ise edasi katsetada.

Tänu oma paindlikkusele ja võimalustele kasutatakse e- õpet üha enam kogu maailmas. See võimaldab Teil õppida igal ajal ja soovitud kohas. Vajalik on vaid internetiühendusega arvuti või nutiseadme olemasolu.

Õpime valmistama maitsvaid kalatoite, mis looksin parimaid maitseelamusi kogu perele. Tippkoka nõuanded ja tagasiside on sulle isiklikult garanteeritud. Saad toimetada oma köögis, täpselt sulle sobival ajal ja ei peagi kuhugi minema!

Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind, kui oled kokk või kodune kokkaja ning soovid õppida toiduvalmistamist kodust väljumata, abiks õppematerjalid ja koolitaja enda tehtud videod.

Koolituse sisu
Praktilisel e- koolitusel õpid:

  • kahe Eesti klassikalise “superkala” koha ja forelli puhastamist, eeltöötlemist
  • valmistama teriyakiga küpsetatud forelli salatit, siia juurde räägib Karl Pajussaar, kuidas üldse salatisse komponente valida ning kuidas “restoranilikult” kaunistada ja serveerida
  • tegema äärmiselt lihtsat aga muljetavaldavat pearooga: praetud kohafileed hooajaliste köögiviljade ja hollandi kastmega, siia juurde räägime köögiviljade aurutamisest/röstimisest ja millised on head hooajalised köögiviljad läbi aasta
  • keetma kalasuppi ehk supi juures räägime, kuidas kasutada neidsamu forelli ja koha “jääke”, et teha mõnus kalapuljong. Räägitakse pisut Aasia maitsetest- milliseid maitseköögiviljasid ning maitseaineid kasutada. Supipõhi – sibul, ingver, galangal, chilli, küüslauk. Lisaks sidrunhein ja laimilehed. Teeme lihtsa ja põneva retsepti mis on aga äärmiselt maitseküllane.

Restoranikokale iseloomulikult on Karli koolitusel palju rõhku ka toidu välimusel ning ühtlasi räägime täpsemalt toidu ilusti välja panemisest ning natukene ka toidu pildistamisest.

Koolitajad
Karl Pajussaar Peakokk
Kõrgelt hinnatud fine dining restorani Polpo peakokk. Karl on töötanud 7 aastat kokana, neist 5 aastat juhtivas rollis (sous chef/ chef cuisine) sellistes köökides nagu restoran Hõlm, Mooste Viinavabrik, kohvik Nobel, restoran Atlantis, restoran Dominic. Ta on kaasa löönud kahe restorani avamisel ja sisse töötamisel. Karl Pajussaar on töötanud maailmatasemel kokkade käe all, olles töötanud 1,5 aastat Inglismaal, mille hulka kuulub lühike praktika ühes Simon Rogani restoranis aga ka näiteks Manchesteris (Allotment Bar&Restaurant, Mr. Coopers House&Gardens).

Koolituse korraldus ja toimumine:

  • Jagame Teile peale koolituse eest tasumist iseseisvaks omandamiseks veebikeskkonnas vajaliku õppematerjali, mis sisaldab retsepte, juhiseid ja mis kõige olulisem ka koolitaja enda suurepäraseid õppevideoid.
  • Koolitus on edukalt läbitud, kui olete saatnud pildi koolituse käigus ühest teie valmistatud kalatoidust.
  • E- koolituse läbinule väljastatakse soovi korral Tartu Kutsehariduskeskuse tõend.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Kolm kalatoitu

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.