
Küpsetamiskoolitus. Saiakesed ja pirukad
Õpime selgeks maitsvate saiakeste ja pirukate valmistamise nii lihtsamate kui ka keerukamate.
Küpsetised kuuluvad meie argi- kui ka pidupäeva. Meie küpsetamiskoolitused toetavad Sind teekonnal, et valmistada parimaid maiustusi, ükskõik kas oled alles suhteliselt algaja või juba kogenud tegija. Õnnestumised ja katsetused kogenud koolitajaga, kelle pikaajalised kogemused, õiged valmistamisviisid ning töövahendid on suur osa õnnestumistest- innustavad Sind kindlasti aina keerukamateks väljakutseteks.
Praktilisel koolitusel õpid:
- pärmi- ja pärmilehttaina valmistamist
- kääritamise ja kihitamise tehnoloogiat
- soolaste ja magusate täidiste valmistamist
- saiakeste ja pirukate vormimist (erinevad vormimise võimalused, kujud)
- kergitamist, küpsetamist ja viimistlemist
valmistama klassikalistest toodetest võiroosi, kohupiimakorpi, mini- lihapirukaid
- valmistama hõrke suitsukanapirukaid ja spinati-juustupirukaid, prantsuse kaneelirullsaia, struudlit, halvaa-iirisesaiakest
- siia juurde olulised tehnoloogilised nõuanded ja nipid ning kaasa hästitoimivad retseptid
Analüüsime ja degusteerime kõiki valminud tooteid ning kindlasti saab kojugi kaasa võtta.
Koolitaja:
Ülle Soeson
Tartu Rakendusliku Kolledži pagar-kondiitrite kutseõpetaja, kellel on 15 aastat töökogemust erinevatest pagar-kondiitriettevõtetest. Üllel on 5.taseme vanempagari kutse ja omandamisel Tartu Ülikoolis kutseõpetaja kutse.
Koolitus sisaldab väikest kohvipausi. Kaasa põll!
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...