
Pidulik suupistelaud vol.2
Ilusad suupistelauad on saanud populaarseks nii võõrustajate kui ka külaliste seas.
Koolitusel valmistame 10 soolast suupistet.
- Volovanid kreemise kanaga
- Gazpacho shot röstitud tomatitest
- Rukolarull porgandi-ricottatäidisega
- Krevetid kurgi-ja mangokaaviariga
- Baklažaanirullid kolme pähkliga
Bagelid külmsuitsulõhe ja avokaadokreemiga
- Räimesigarid tartarkastmega
- Kanamaksakook porgandi-paprikamarmelaadiga
- Krõbe polenta tapenaadiga
- Seasisefilee salsa verde ja brioche
Toorainetest kasutame muuhulgas polentat, seasisefileed, baklažaani, krevette.
Valmistame jahutavaid gazpacho shot’e, mini-bageleid erinevate täidistega, kreemise kanatäidisega volovane, broilerimaksast minikooke särtsaka köögiviljaga, punapeedi krepirulle, rukolabiskviiti jm.
Koolitaja:
Tiia Meitus on Catering teenust pakkuva ettevõtte Sibul ja Sammal OÜ omanik ja kokk. Omab koka tase 4 kvalifikatsiooni ning on hinnatud koolitaja.
Koolituse hind sisaldab kõiki koolituseks vajalikke materjale, põlle, kohvipause.
Peale koolitusele registreerimist esitatakse arve. Arve tasumine garanteerib koha koolitusel.
Koolitusfirma tutvustus
Seikluskohvik. Pakume sulle mõnusat vaba aja veetmist koos sõpradega või töökaaslastega. Õpi, puhka ja naudi samal ajal. Loen koolitusfirma kohta veel...