Kokkajate koolitussari. Veiselihatoidud
Kasutame veiseliha oma igapäevasel toidulaual suhteliselt vähe. Eestis kasvatatud veiseliha on kvaliteetne ning väärib laialdasemat kasutamist. Õnneks on suurenenud veiseliha valik poodides ja turgudel, seega tule valmistama veiselihatoite.
Meie kokkajate koolitussari koosneb paljudest põnevatest toiduvalmistamise koolitustest, sobides päris algajatele kokkajatele aga miks mitte ka juba toitlustuses töötavatele huvilistele. Nüüd on sul võimalus oma oskusi toredas ja tegusas seltskonnas lihvida, abiks kogenud tegija näpunäited.
Sihtgrupp:
Koolitusele ootame Sind kui soovid osata valmistada veiselihast toite
Koolituse sisu:
- Räägime veiselihast üldiselt, tema kasulikkusest ja väärtusest, rasvaprotsendist, laagerdamisest, erinevatest lihatükkidest ja kasutamise võimalustest, kokkamisnippidest
- Valmistame Ameerikapärast veiseliha smäsh burgeit ja lameleiva veise tacosid hakklihaga.
- Teeme veise Carpacciot aga ka traditsioonilist veise steiki, küüslaugu, maitsevõi ja tüümianiga ning Hiinapärast veist mee ja küüslaugu kastmes mõnusate nuudlitega
Koolitaja:
Kristi Luht Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia kompetentsi keskuse juhataja.
Tartu Rakendusliku Kolledži lihatehnoloogia valdkonna kutseõpetaja ja täiskasvanute koolitaja. Kristi on õppinud Eesti Põllumajandusülikoolis lihatehnoloogia eriala ja praktiseerinud lihatoodete valmistamise tehnoloogiat Taanis. Kristi on Tartu Rakendusliku Kolledži aasta õpetaja 2022.
Mugavaks tegutsemiseks võtke palun kaasa põll ja väikseid toidukarpe.
Koolitusfirma tutvustus
Tartu Rakenduslik Kolledži koolitus- ja nõustamiskeskus on kaasaegne ja mitmekülgseid võimalusi pakkuv enesetäiendamise keskus. Loen koolitusfirma kohta veel...