Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Агрессивность – основные понятия, краткий курс выживания

Цель семинара – дать базовые знания об агрессивном поведении, его причинах, профилактике и о том, как справляться с агрессивным поведением.

Целевая группа
Учителя детских садов и основной школы, работники молодёжных, медицинских, учреждений ухода, другие спецалисты, работающие с детьми и молодежью.

Содержание курса:

  • агрессивное, гневное поведение, насилие;
  • четыре закона агрессивности;
  • основные виды агрессии;
  • причины агрессии и способы профилактики;
  • правовое регулирование;
  • возможности разрешения агрессивной или иной эмоционально – напряженной, опасной ситуации и принципы снижения вреда.

Koolitaja:
Aleksei Norden
Praktiseeriv psühholoog, 6. kategooria pedagoog-andragoog. Nõustanud 15 aastat ettevõtteid ja viinud läbi koolitusi kommunikatsiooni, juhtimise ja teeninduse valdkonnas. On tegelenud õppe- ja haldustööga kõrgkoolides (Mainor, Audentes, Estonian Business School), teeb koostööd mitmete koolitusorganisatsioonidega. Eesti Uurimisrühma juhatuse liige.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Luwi Koolituskeskus. Koolitame haridustöötajaid, lapsehoidjaid, hooldustöötajaid, tugiisikuid, tegevusjuhendajaid ja kogemusnõustajaid. Pakume esmaabi ja tööohutuse täiend- ja väljaõppekoolitusi. Koolitusi korraldatakse koostöös Koolituskeskusega Reiting. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Агрессивность – основные понятия, краткий курс выживания

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.