Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Индивидуальное обучение компьютеру

Цель курса – улучшить навыки работы с компьютером.

Целевая группа
Курс предназначен для людей, у которых мало опыта работы с компьютером, но навыки работы с компьютером могут быть полезны при решении повседневных задач или желающих улучшить свои знания в области использования компьютера.

Содержание курса
Обучение будет охватывать следующие в соответствии с индивидуальными потребностями участника темы и, при необходимости, требованиями рабочего места:

  • Управление файлами;
  • Возможности использования функций Google (почтовый ящик Gmail, карты Google, Google диск (создание документов и таблиц), Google переводчик, календарь Google, Google фото, Google Meet);
  • MS Word;
  • MS Excel;
  • Компьютерная безопасность (учётные записи, пароли и антивирус);
  • Безопасное использование Интернета (электронная почта, использование ID-карты) и т.д.

Мы также можем адаптировать темы обучения в соответствии с пожеланиями и потребностями учащегося.

Koolitaja:
Dmitri Kalinin
Dmitri on lõpetanud 1999.a Sillamäe Majanduse ja Juhtimise Instituut personalijuhtimise erialas. Omab täiskasvanud koolitaja tase 5 kutset, digi-oskuste valdkonnas. Aastate jooksul laiendanud oma IT-alaseid teadmisi, neid praktikas rakendades: kontoritarkvara, andmebaasid, e-post, veebibrauserid, Adobe tarkvara, Google Analytics, veebidisaini tarkvarad.
Aastal 2020 läbis kursused teemal Frontend arendus ja veebidisain» ning «Adobe arvutigraafika ja professionaalse printimise saladused». Käis Coursera veebikursustel teemal «SMM-i (sotsiaalmeedia turundaja) põhitõed: suundumused, kasutjaskond, platvormid», «Kujundusmetoodika: inspiratsioonihaldus».

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Reiting – see on tööalased koolitused täiskasvanutele, täpne raamatupidamine ettevõtetele ning asjalik tugi ettevõtlusega alustajale. Reiting koolituskeskus aitab kaasa Teie töötajate arengule soovitud suunas ning kokkulepitud ajaga. Väärtustame loomingulist mõtlemist ja oleme paindlikud. Pakume õigeid teadmisi õigel ajal, õiges kohas ja õige hinnaga. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Индивидуальное обучение компьютеру

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.