Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

Töökeskkonna dokumentatsioon organisatsioonis ja selle digitaliseerimine

Kas teie organisatsioonis on kõik vajalikud töötervishoiu ja tööohutusalased dokumendid olemas? Kas need vastavad ka seaduse nõuetele, mis hakkasid kehtima alates 1. jaanuarist 2019?

Tihti võivad organisatsioonis küll kõik dokumendid olemas olla, aga pole õigesti vormistatud või sisu on puudulik. Ootame Teid osalema veebiseminaril, kus tööohutuse- ja töötervishoiu spetsialist Jaanika Jelistratov annab juhiseid, millistele nõuetele peab tööohutus- ja töötervishoiualane dokumentatsioon vastama ja mida dokumentide koostamisel/uuendamisel arvestada. Samuti anname nõu, kuidas dokumentatsiooni digitaliseerida ja töötervishoidu ja tööohutust online keskkonnas kiiremini ja lihtsamalt ära korraldada.

Sihtrühm:
Kõikide organisatsioonide juhid, töökeskkonnaspetsialistid, töökeskkonnavolinikud, töökeskkonnanõukogu liikmed.

Koolituse sisu:

  • tööandja kohustused ja milleks on üldse vajalik töötervishoiu ja tööohutusega tegeleda
  • töökeskkonna riskianalüüs ja dokumentatsiooni korrashoid, vormistamine ja haldamine
  • ohutusjuhendid ja nende vormistamine ning haldamine
  • sisekontroll ja dokumentide ning protsesside järelvalve
  • tervisekontroll ja dokumentatsioon
  • töökeskkonna korraldus ja dokumenteerimine
  • esmaabi korraldus ja dokumenteerimine
  • töötajate juhendamine ja juhendite koostamine
  • isikukaitsevahendite registreerimine ja dokumenteerimine
  • tööõnnetuste ja kutsehaiguste uurimine
  • dokumentatsiooni digitaliseerimine

Õpiväljunditena veebiseminari läbinu:

  • teab, millised on tööandja kohustused töökeskkonna riskianalüüsi ja dokumentatsiooni haldamisel
  • teab, millistele nõuetele peavad dokumendid vastama seaduse järgi
  • teab, millised töötervishoiu – ja tööohutusalased dokumendid peavad igas ettevõttes/asutuses olemas olema ja kuidas dokumente seaduste ning regulatsioonidega vastavuses hoida

Koolituse täies mahus läbinud osalenule väljastatakse tõend. Tõendi väljastamise eelduseks on koolitusel osalemine täies mahus ning koolitusarve tasumine. Erandkorras võib osaleja saada koolituse läbimist tõendava dokumendi, kui on läbinud õppekavast vähemalt 90%.

Koolitaja:
Jaanika Jelistratov – VITS Solutions OÜ tegevjuht, tööohutuse- ja töötervishoiu spetsialist ja koolitaja
Jaanika Jelistratov on tegelenud töötervishoiu ja tööohutuse valdkonnas 9 aastat, sealhulgas suurema osa ajast olnud seotud ettevõttega Riskianalüüs OÜ, kus nad aitasid organisatsioonidel töötervishoiu- ja tööohutuse nõudeid kooskõlla viia, koostades vajalikke dokumentatsioone ning viies läbi koolitusi. Täna tegeleb Jaanika sama valdkonna digitaliseerimisega ehk VITS platvormi arendamisega, mille eesmärk on töötervishoidu ja tööohutust online keskkonnas kiiremini ja lihtsamalt ära korraldada.

Koolituse täies mahus läbinud osalenule väljastatakse tõend. Tõendi väljastamise eelduseks on koolitusel osalemine täies mahus ning koolitusarve tasumine. Erandkorras võib osaleja saada koolituse läbimist tõendava dokumendi, kui on läbinud õppekavast vähemalt 90%.

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Addenda OÜ on erinevate valdkondade koolitustel keskendunud sihtrühma nii hetkelistele kui ka tulevikusuundi arvestatavatele vajadustele ning väärtustele. Addenda OÜ väärtustab oma koolitustelt saadud osalejate tagasisidet, mis on aluseks koolituste ning -programmide muutmiseks või täiustamiseks. Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

Töökeskkonna dokumentatsioon organisatsioonis ja selle digitaliseerimine

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.