Bagelite koolitus
Mie koolituse käigus teeme kahte tüüpi bageleid, pärmitaignast ja ilma pärmita bageleid. Kasutame serveerimiseks erinevaid maistekombinatsioone.
Iga osaleja teeb koolituse käigus ise otsast lõpuni 4 pärmitaigna bagelit ja 4 ilma pärmita bagelit.
Mis on Bagel?
Bagel on Poola juudi kogukondadest pärit küpsetis. Traditsiooniliselt vormitakse see käsitsi tehtud pärmi-nisutainast hamburger suuruseks rõngaks, mida kõigepealt keedetakse lühikest aega vees ja seejärel küpsetatakse. Tulemuseks on tihke, pehme toode, mis näeb välja imeline ja maitseb taevalikult.
Eesti keelset täpset nimetust tal ei ole, seega nimetamegi seda bageliks.
Bagel on suurepärane toit kaasa võtmiseks matkale, kooli või tööle.
Bagelid saab kasutada kas hommikusöögiks, teha sellest maistvaid võileibu, nautida niisama.
Koolituse käigus õpime:
- Tegema bageli tainast (soovi korral saame teha ka gluteenivaba bageli)
- Kergitame, vormime ja küpsetame
- Valmistame täidised
- Kaunistame
Valmistame:
- Mozzarella ja pesto bageli
- Lõhe avokaado bageli
- Caesari bageli
- Bagel burgeri
Juhendab:
Katrin Riisalu Kringlikojast
Koolitusfirma tutvustus
Seikluskohvik. Pakume sulle mõnusat vaba aja veetmist koos sõpradega või töökaaslastega. Õpi, puhka ja naudi samal ajal. Loen koolitusfirma kohta veel...