Kõik koolitused ühest kohast!

tk
Tagasi

GDPR praktiline rakendamine ettevõttes

Loengu eesmärgiks on anda põhjalik ülevaade GDPR rakendamisest ettevõttes lähtudes Andmekaitse Inspektsiooni juhistest, et vältida enam levinud vigu andmetöötlemisel.

Sihtrühm:
juristid, andmekaitsespetsialistid ning kõik teised töötajad, kes tegelevad ettevõtetest ja asutustest andmekaitse küsimustega

Programm:

  • 10.50 – 11.00 Kogunemine veebikeskkonda
  • 11.00 – 14.00 GDPR praktiline rakendamine ettevõttes
    • Juhtkonna ja organisatsiooni kaasamine
    • Isikuandmete kaardistamine
    • Õigustatud huvi kui andmetöötluse alus
    • Dokumenteerimine ja lepingud
    • Isikuandmete kaitse seosed infoturbega

Koolitaja:
Andres Ojaver
advokaadibüroo Hedman Partners & Co jurist
Andres Ojaver nõustab advokaate peamiselt isikuandmete kaitse valdkonnas. Varasemalt on Andres töötanud järelevalvedirektorina Andmekaitse Inspektsioonis ning andmekaitseametnikuna (DPO) Telias. See positsioon oli tihedalt seotud välise koostöö ja andmekaitsega Euroopa tasandil, mis on andnud talle nii teoreetilise kui ka praktilise kogemuse isikuandmete kaitse nõuetest ning nende rakendamisest organisatsioonis. Andres on ka külalislektoriks Tallinna Tehnikaülikoolis osaledes isikuandmete kaitse eksperttasemel täiendkoolitustel.

NB! Korraldaja jätab endale õiguse teha muudatusi koolituse programmis ja ajakavas!

Küsin koolituse kohta lisainfot

Koolitusfirma tutvustus

Ootame teid meie avatud õppepäevadele või küsige sisekoolitusi. Koolitused toimuvad sõbralike hindadega! Loen koolitusfirma kohta veel...

Osalen koolitusel

GDPR praktiline rakendamine ettevõttes

NB! Hetkel ei ole koolitusel aktiivset toimumisaega.
Kui soovid, et teavitaksime Sind, kui see või mõni sarnane koolitus taas toimumas on, siis palun jäta meile oma kontaktandmed ja täpsem soov.
Soovin teavitust kuni kuu jooksul.